Upplev Järvsö
Forspaddling i Mellanljusnan

Forspaddling

Gå en kurs i forspaddling hos Upplev Järvsö. Vi har prova-på-kurs, grundkurs i forspaddling, fortsättningskurs och kurser för mer erfarna paddlare.

Vi håller till i Mellanljusnans forsar som ligger på en fem mil lång sträcka mellan Laforsen norr om Färila och Edeforsen i Järvsö. Dessa 15 forsar bjuder på varierad svårighetsgrad och forsar finns för alla nivåer av paddlare.

Prova på forspaddling

Testa att paddla forskajak under en för- eller eftermiddag. Vi går igenom forspaddlingstekniker och låter dig få känna på att hantera en forskajak.
Tid: 3 timmar
Pris

Grundkurs i Forspaddling

Vi börjar paddlingen på slätvattnet och går igenom grundläggande paddlingstekniker. Sedan trappar vi upp svårighetsgraden stegvis från lätt strömmande vatten till fors.
Tid: 2 dagar
Pris

Fortsättningskurs

Vi repeterar grunderna vi tränade på i steg 1 och fortsätter vidare. Vi tränar mer avancerade tekniker och testar lite svårare forsar. Vi kan också pröva att surfa med kajakerna. Kursen anpassas efter dina förkunskaper.
Tid: 2 dagar
Pris

Se också

För dig som vill ut och uppleva närkontakt med våra större forsar rekommenderar vi forsränning med våra gummibåtar eller riverboards.

Utrustning

Vid våra kurser ingår lån av all utrustning, kajak, paddel, kapell, våtdräkt, jacka, hjälm och flytväst. Du tar med badkläder.

Guider

Våra guider är utbildade och erfarna och har licens för att hålla aktiviteter i forsen.

För mer information maila info@upplevjarvso.se eller ring 0702-555 816.

Upplev Järvsö
Portlidret Stenegård Järvsö • Tel: 0702-555 816 • Epost: info@upplevjarvso.se
Upplev Järvsö är en del av parny ab

Partners:

Vi använder kajaker från Näsviken Kajak och Fritid       Vi har kläder från Houdini